(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Oliy ta’lim muassasalarida chet tillarini texnologik ta’lim orqali o‘qitish an’anasi tobora kuchayib bormoqda, bu esa bo‘lajak mutaxassislardan lingvistik va kognitiv kompetensiyalarni rivojlantirish, raqamli texnologiyalarni o‘zlashtirish, axborot texnologiyalari kompetensiyalarini egallashni talab qilmoqda. Kadrlar tayyorlashni modernizatsiya qilish, ilmiy tadqiqotlar olib borish, interaktiv dasturiy ta’minotni joriy etish zarur.