(untitled) (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada Konstitutsiyaviy huquq tushunchasi mazmun-mohiyati, uning xilma-xil talqinlari, Konstitutsiyaning jamiyat hayoti va fuqarolarning huquqiy erkinliklari va majburiyatlarini belgilashgadi, jamiyat rirovlanishigadi ahamiyati ilmiy dalillar va muallifning shaxsiy xulosalari asosida asosida tahlil etilgan. Bundan tashqari maqolada honistitutsiyaniy huquq normalari, uning o‘qiga xos tomonlari ham ilmiy nuqtai-nazaridan o‘rganilgan.