O'SPIRINLARDA KOGNITIV TIZIMNI RIVOJLANTIRISHGA TA’SIR QILUVCHI HISSIY-EMOTSIONAL JIHATLAR. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada, o‘spirinlarda kognitiv qobiliyatlarni rivojlantirishning muhim ustuvor usullari ilmiy jihatdan o‘rganilgan. Shuningdek maqolada, o‘spirinlardagi kognitiv tizimni rivojlantirishda ta’sir qiluvchi hissiy-emotsional xususiyatlar nazariy tahlil qilingan.