RIVOJLANTIRUVCHI TA’LIM MUHITIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING IJTIMOIY KOMPETENTLIGINI SHAKLLANTIRISHNING AMALIY ASOSLARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu materialda rivojlantiruvchi ta’lim muhitida maktabgacha yoshdagi bolalarning ijtimoiy kompetentligini shakllantirib borishning amaliy asoslari yoritib berilgan.