INTERVYU JANRIDA QO’LLANILADIGAN ASOSIY UNDALMA VA KIRISH SO’ZLAR (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqola intervyu janrida qo'llaniladigan kirish so'zlar va undalmala rshuningdek, intervyu jarayonlarida ishlatiladigan boshlang‘ich iboralar va texnikalarni chuqur tahlil qilib, suhbatlar samaradorligini oshirish yo‘llarini ochib beradi. Ushbu ishda turli intervyu holatlarida qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan kirish so‘zlar va harakatlar ro‘yxati taqdim etiladi va ularning har biri qanday sharoitlarda samarali bo‘lishi mumkinligi tushuntiriladi. Bundan tashqari, ushbu undalmalar va kirish so‘zlar intervyuni yanada jozibali va mazmunli qilishda qanday yordam berishi mumkinligi misollar orqali ko‘rsatiladi. Bu maqola nafaqat nazariy bilimlarni, balki amaliy ko‘nikmalarni ham boyitishda jurnalistlar, tadqiqotchilar va intervyu olib boruvchilar uchun qimmatli manba hisoblanadi