ЖИСМОНИЙ ТАРБИЯ ВА СПОРТДА ТАДБИРКОРЛИК ФАОЛИЯТИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Мазкур мақолада жисмоний тарбия ва спорт соҳасида тадбиркорлик фаолиятини ривожлантиришнинг аҳамияти, замонавий тенденциялари ва унга таъсир этувчи омиллар таҳлил қилинади. Шунингдек, мазкур соҳада тадбиркорликни қўллаб-қувватлаш механизмлари, имкониятлар ва муаммолар муҳокама қилинади. Хусусий секторни жалб қилиш орқали жисмоний тарбия ва спорт инфратузилмасини ривожлантиришнинг стратегик йўналишлари ҳам ёритилади.