“AUTO CAD” DASTURIDA YOY SHAKLINI YARATISH USULLARI. (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda sanoat dizayni yo‘nalishidagi talabalar uchun “Auto Cad” dasturidan foydalanib, yoy chizmasini yaratish texnologiyasi haqida va uni chizishda qo‘llaniladigan usullarning ba’zilari misollar bilan keltirilgan.