KONFLIKTLARNING TURLARI VA TALABALARNING ULAR BILAN KURASHISH STRATEGIYALARI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu ilmiy ish talabalar orasidagi konfliktlarning turli turlari va ularni boshqarishning samarali psixologik strategiyalarini o‘rganishga qaratilgan. Konfliktlar ijtimoiy guruhlarda, ayniqsa ta'lim muassasalarida keng tarqalgan bo‘lib, talabalarning o‘zaro munosabatlariga ta’sir ko‘rsatadi. Ishda, talabalar orasidagi konfliktlarning asosiy sabablarini aniqlash, ularni konstruktiv ravishda hal qilish uchun zarur bo‘lgan psixologik yondoshuvlar va metodlar keltirilgan.