BOLALARNI MAKTABGA TAYYORLASHDA OILANING O‘RNI (Ta'limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Oila muloqot, ilk bolalik va maktabgacha yosh, shakllantirish, shaxsiy muvaffaqiyat, tarkib toptirish, ichki va tashqi ta’sirlar, omillar, ota-ona, pedagogik-psixologik bilimlar, ijtimoiy yaqinlik.Mazkur maqolada bola tarbiyasida oila muhiti va ota-ona munosabatlariga oid masalalar va maktabgacha ta'limning o'rni qay darajada ekanligi haqida ma'lumot olasiz.Maqoladan bo‘lajak mutaxassislar o‘z kasbiy faoliyatiga oid intellektual salohiyatini tarkib toptirish bilan shug‘ullanuvchilar foydalanish mumkin.