(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari direktori o‘rinbosarining faoliyati va uning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Maqolada direktori o‘rinbosarining ta’lim-tarbiya jarayonini boshqarish, pedagogik jamoani metodik qo‘llab-quvvatlash, bolalarning har tomonlama rivojlanishini ta’minlash va ota-onalar bilan samarali hamkorlikni tashkil etishdagi roli ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, ushbu lavozimning maktabgacha ta’lim tizimidagi ahamiyati va natijadorlikni oshirishga qo‘shgan hissasi yoritilgan.