(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqola o‘z-o‘zini band qilishning xalqaro tajribalari va uning O‘zbekiston iqtisodiyotiga tatbiqini tahlil qilishga bag‘ishlangan. Global tendensiyalar tahlili o‘z-o‘zini band qilishning iqtisodiy rivojlanishdagi rolini, turli mamlakatlarda amalga oshirilgan siyosiy choralarni va O‘zbekiston sharoitida ushbu tajribalarni qanday tatbiq qilish mumkinligini ochib beradi. Shuningdek, maqolada o‘z-o‘zini band qilishni qo‘llab-quvvatlovchi yondashuvlar va davlat dasturlarining ahamiyati yoritiladi.