(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada inklyuziv ta`limni hayotga tadbiq etish, inklyuziv ta`lim tamoyillariga tayangan holda ta`lim dasturlari yaratish va jamiyatdagi kamsitishlarni oldini olish. Tenglik va uyg`unlikni targ`ib qilishni ilk yoshdan boshlash haqida bayon etilgan.