(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada individual psixologiyaning asosiy tamoyillari doirasida talabalarni ta’lim jarayonlari bilan qanday integratsiyalash mumkinligi va individual psixologiyaning ularning academic va ijtimoiy rivojlanishini qo’llab-quvvatlashga ta’siri ko’rib chiqiladi. Opportunities were provided for individual psychology for the students to improve their knowledge, to improve their knowledge, and to improve their health.