(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
O’quvchilar kompetensiyalarini baholash usullari va vositalari ; Rasmiy va norasmiy, diagnostik va umumiy yondashuvga asoslangan baholash .Maqolada darsning zamonaviy usullari va texnologiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.Zamonaviy usullarning mohiyati, darslarda turli usullarni qo’llanilishining ahamiyatli tomonlari yoritilgan.