(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada sinergetik yondashuv asosida talabalarda innovatsiyalar va metodlar orqali liderlikni rivojlatirish metodikasini takomillashtirish, , bu metodika ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishi va talabalarni kelajakda rahbar sifatida tayyorlashi hamda talabalarning kichik va katta jamoalar bilan ishlay olish qobilyatini shakllantirishi haqida so’z yuritiladi.