(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Kasbga yoʻnaltirishdan maqsad oʻsib kelayotgan yosh avlodni kasbni ongli ravishda tanlashga tayyorlashdan iborat boʻlib, bu jarayon shaxsning boʻlgʻusi kasbiy faoliyat subyekti sifatida shakllanish jarayonini oʻtaydi, bozor iqtisodiyoti munosabatlariga moslashib borishiga koʻmaklashadi.