(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Mazkur maqolada yakka tartibdagi tadbirkorlarni soliqka tortishdagi muammolar va ularni bartaraf etish yo‘llari tahlil qilingan. Yakka tartibdagi tadbirkorlar mamlakat iqtisodiyotining muhim tarkibiy qismi bo‘lib, ularning soliqqa tortilish tizimini takomillashtirish biznes muhitini yaxshilash va tadbirkorlikni rivojlantirish uchun katta ahamiyat kasb etadi. Maqolada yakka tartibdagi tadbirkorlarni soliq tizimiga jalb qilishdagi mavjud muammolar, jumladan soliq yukining og‘irligi, qonunchilikdagi murakkabliklar, soliq to‘lovchilarning xabardorlik darajasi pastligi, hisobot topshirish jarayonidagi qiyinchiliklar va raqamli texnologiyalar yetishmovchiligi kabi masalalar chuqur tahlil qilingan.