(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu tadqiqot sanoat tarmog‘ining samaradorligini oshirish uchun ekonometrik model yaratish va uni empirik tahlil qilishga bag‘ishlangan. Model sanoat ishlab chiqarishining asosiy omillari — mehnat, kapital, texnologik innovatsiyalar va tashqi omillarni baholash orqali optimallashtirishni ko‘zda tutadi. Natijalar ishlab chiqarish jarayonlarini takomillashtirish va samaradorlikni oshirish bo‘yicha tavsiyalarni taqdim etadi.