(untitled) (Ustozlar uchun, 2025)
Zamonaviy davrda texnologiyalar hayotimizning har bir sohasiga kirib kelmoqda. Ular ta’lim sohasida ham o‘z o‘rnini egallab, o‘qitish jarayonini yanada samarali va qiziqarli qilishga yordam bermoqda. Filologiya va tillarni o‘qitishda zamonaviy texnologiyalarni qo‘llash, o‘quvchilarning til o‘rganish jarayonini sezilarli darajada yaxshilaydi va ularning motivatsiyasini oshiradi. Ushbu maqolada, filologiya va tillarni o‘qitishda zamonaviy texnologiyalarning ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.