“MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI DIREKTOR O‘RINBOSARINING FAOLIYATI VA UNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI” (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari direktori o‘rinbosarining faoliyati va uning o‘ziga xos xususiyatlari tahlil qilingan. Maqolada direktori o‘rinbosarining ta’lim-tarbiya jarayonini boshqarish, pedagogik jamoani metodik qo‘llab-quvvatlash, bolalarning har tomonlama rivojlanishini ta’minlash va ota-onalar bilan samarali hamkorlikni tashkil etishdagi roli ko‘rsatib berilgan. Shuningdek, ushbu lavozimning maktabgacha ta’lim tizimidagi ahamiyati va natijadorlikni oshirishga qo‘shgan hissasi yoritilgan.