RUS TILI DARSLARIDA INTERFAOL VA DIDAKTIK O’YINLARDAN FOYDALANISH ( METODIK TAVSIYA) (Ustozlar uchun, 2025)
O‘qituvchilarga darslarni tayyorlash va o‘tkazishga ijodiy yondashish bolalarga nisbatan ko‘p narsani ijobiy o‘zgartirishi mumkin. O‘quvchilarni faollashtirish, qiziqishni rivojlantirish, ularni bilimga ega bo‘lishga undash uchun o‘qituvchi ishni va darslarning boshqa shakllarini — ularning qiziqarli amaliyotga joriy etishi va natijada mualliflik-noan’anaviy darslarni yaratishi kerak. Rus tili o‘qituvchisi faqat dars uchun rasmiy talablar bilan boshqarilishi mumkin emas