INTEGRATIV - KREATIV YONDASHUV ASOSIDA LINVESTIK TAFAKKURNI RIVOJLANTIRISH VA TAKOMILLASHTIRISH (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada linvestik tafakkurni rivojlantirishda integrativ -kreativ yondashuvning ahamiyati xususida fikr yuritildi