O’QUVCHILARNI O’QUV FAOLIYATI,BILIM VA KOMPETINSIYALARINI BAHOLASHNING TURLI USUL VA VOSITALARI (Ustozlar uchun, 2025)
O'quvchilar kompetensiyalarini baholash usullari va vositalari ;  Rasmiy va norasmiy, diagnostik va umumiy yondashuvga asoslangan baholash .Maqolada darsning zamonaviy usullari va texnologiyalari haqida ma’lumotlar berilgan.Zamonaviy usullarning mohiyati, darslarda turli usullarni qo’llanilishining ahamiyatli tomonlari  yoritilgan.