ADDEKTIV XULQ-ATVORGA MOYILLIK DOIRASIDA OʻQUVCHILAR ORASIDA INTERNETGA TOBELIK MUAMMOSINI O‘RGANISH (Ustozlar uchun, 2025)
Maqolada internetdagi qaramlik muammosi, tarmoq ichida va tashqarisida  bo‘lgan aloqa tahlili ko‘rib chiqiladi. Internetga qaramlikning shakllanishiga hissa qo‘shadigan ijtimoiy-psixologik sabablar va omillar batafsil tavsiflanadi. Ta'lim uslublari va oila a'zolari bilan munosabatlarning tabiatiga alohida e'tibor qaratiladi.