BASKETBOL. IKKI QO’L BILAN JOYIDAN SAVATGA TASHLASH JOYDA TURIB TO’PNI SAKRATISH MASHQLARI; CHAP VA O’NG QO’L BILAN OLIB YURISH, TO’PNI YUQORI VA PAST SAKRATISH BILAN OLIB YURISH. (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada basketbol o’yini kelib chiqish tarixi, hujum texnikasi va sakrab savatga to’p tashlash, olib yurish  haqida ma’lumotlar berilgan.