“TOSHKENT VILOYATIDA SPORT TURIZMINI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI” (Ustozlar uchun, 2025)
Ushbu maqolada Toshkent viloyatida sport turizmini shakllantirish va rivojlanishda muhim ahamiyatga ega bo’lgan sport turizmi mashgulotlarini o’tkazish bo’yicha metodik tavsiyalar berilgan.Shuningdek Toshkent viloyatida sport turizmini rivojlantirish istiqbollari masalalar o’rin olgan.