(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola ingliz tilidagi qiyin tovushlarni talaffuz qilishni o‘rganish usullarini tahlil qiladi. Ingliz tili o‘rganuvchilari uchun ba’zi tovushlar, masalan, “th”, “r”, “v” va “w”, o‘zbek tiliga nisbatan murakkab bo‘lib, ularni to‘g‘ri talaffuz qilishda qiyinchiliklar yuzaga keladi. Maqolada talaffuzni yaxshilash uchun tinglash mashqlari, maxsus talaffuz texnikalari, so‘zlarni tez-tez takrorlash, video va audio materiallar yordamida taqqoslash, shuningdek, ingliz tilidagi so‘zlashuv klublariga qatnashish kabi samarali usullar haqida so‘z yuritiladi. Ushbu usullarni muntazam ravishda qo‘llash orqali ingliz tilida to‘g‘ri va aniq talaffuzga erishish mumkinligi ko‘rsatilgan.