(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola uch son arxetipining adabiy kontekstlarga ta’sirini tahlil qiladi va uning xilma-xillikdagi birlikni anglatishini ta’kidlaydi. J.K. Roulingning Harry Potter asarida bu arxetip, ya’ni 3 raqami, qahramonlar – Garri, Germiona va Ron – o‘rtasidagi hamkorlik va uyg‘unlikni ifodalashini ochib beradi. Maqolada qahramonlar o‘rtasidagi munosabatlarning ahamiyati va ularning birgalikda harakat qilishining natijalari ko‘rsatilgan. Janjal va kelishmovchiliklarga duch kelsalar ham, ular doimo bir-birlariga yordam berib, birlikni saqlashga intilishadi. Ularning birga harakat qilishi va bir-birlarini himoya qilishi, optimizm va juda kuchli do‘stlikni anglatadi, bu esa “Harry Potter” asarida uch son arxetipining muhimligini yanada oshiradi.