(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Ушбу экспонат ХIХ асрда Фарғона кандакорлик мактаби услубида ясалган. Ўлчами: 47х114 см бўлиб, Инв: 6181 рақами остида сақлаб келинмоқда.