(untitled) (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta’limning o’rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tibbiyot oliy o‘quv yurtlarida ta‘lim jarayonini tashkil etishda innovatsiyalar, axborot texnologiyalarini va ilg‘or innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llashning maqsadi, mazmuni va mohiyati, ta‘lim sifatidagi o‘rni ochib berilgan.