ДАЗМОЛ ТАРИХИНИ БИЛАСИЗМИ? (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Наманган вилоят тарихи ва маданияти давлат музейи кўргазмалар залида  ота-боболаримиз томонидан ишлатилган дазмолларга  кўзингиз тушади, демакки ота-боболаримиз ўша даврларда ҳам ораста бўлиб юриш учун харакат қилганлар.