BOSHLANG’ICH TA'LIMDA FASILATORLIKNI SHAKLLANTIRISH OMILLARI (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotasiya: Ushbu maqolada boshlang'ich ta'limda fasilatorlikni shakllantirishning asosiy omillari tahlil qilinadi. Fasilatorlik metodikasi o'qituvchining o'quv jarayonida o'quvchilarga o'z bilimlarini mustaqil va samarali ravishda olish imkoniyatlarini yaratishga qaratilgan yondashuvdir. Maqola ta'lim jarayonida fasilatorlikning ahamiyatini, bu yondashuvni amalga oshirish uchun zarur bo'lgan asosiy omillarni va o'qituvchining o'rni haqida so'z yuritadi.