O‘RTA TA’LIM JARAYONIDA BLUM TAKSAMONIYASINI QO‘LLASH (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Blum taksamoniyasining tibbiy ta’limda qo‘llanilishi haqida batafsil tushuncha berildi. O‘quvchilarga klinik holatlarni tahlil qilish, yangi davolash strategiyalarini ishlab chiqish va bemorlar uchun eng mos davolash usulini tanlashga yordam beradigan metodlar keltirilgan. Bu, tibbiy ta’limni yanada samarali qilish uchun muhim pedagogik vosita bo‘lib xizmat qiladi.