BOLALARDA AGRESSIVLIK HOLATINI KELTIRIB CHIQARUVCHI OMILLARNI DIAGNOSTIKASI -SHAXS RIVOJLANISHINING ASOSI SIFATIDA (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya.Ushbu maqolada o‘smir yoshidao‘quvchilardagi agressiyaning o‘ziga xos xususiyatlari mavjud bo‘lib aynan ularga ta’lim va tarbiya berish jarayonida turli va xilma-xil bo‘lgan holatlar muhokama qilinganАннотация.В данной статье рассмотрены особенности агрессии у школьников В подростковом возрасте и именно те ситуации, которые разнообразны и разнообразны в процессе их обучения и воспитания.Annotation.This article contains the peculiarities of aggression in students at the age of a teenager and discusses precisely those situations that are different and diverse in the process of providing them with education and upbringing