KURSANTLAR O`RTASIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYANING RO`LI VA AHAMIYATI. (Ilm fan taraqqiyotida raqamli iqtisodiyot va zamonaviy ta'limning o'rni hamda rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada kursantlar orasida kommunikativ kompetensiyaning ro’li va ahamiyati tahlil qilinadi. Kommunikativ kompetensiya harbiy ta’lim jarayonida muhim bo’lib, samarali muloqot, jamoada ishlash va tezkor qaror qabul qilish ko’nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi. Tadqiqotda bu kompetensiyaning o’rni, uning rivojlanish usullari va ta’lim jarayonidagi ahamiyati ko’rib chiqiladi.