(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Yozish san‘ati, ayniqsa, akademik va professional sohalarda samarali muloqotning asosiy elementi hisoblanadi. Ushbu maqolada yozma nutqni to‘g‘ri shakllantirish va uning tuzilmaviy qismlari: annotatsiya, kalit so‘zlar, kirish, adabiyotlar tahlili, metodlar, natijalar, muhokama, xulosalar va takliflarga urg‘u beriladi. Yozuvdagi aniq va tartibli yondashuv ta‘sirchanlikni oshiradi.