(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Қишлоқ хўжалиги соҳасида ер қонунчилигининг ижро этилиши устидан прокурор назорати Қишлоқ хўжалиги соҳасида фаолият юритиш, соҳа такомиллашувида ер-сув ресурслари алоҳида аҳамиятга эга. Зеро, аҳолини сифатли ва хавфсиз озиқ-овқат маҳсулотлари билан таъминлашнинг асосий таянчи қишлоқ хўжалиги маҳсулотлари ҳисобланади.