(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolaa muallif tomonidan O‘zbekiston Resbublikasida oliy ta’limini takomillashtirish borasida olib borilayotgan islohotlar, amaldagi huquqiy-meyoriy hujjatlar va ularda belgilab berilgan vazifa va maqsadlar to‘g’risida fikr yuritiladi.