(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada shaxarda chiqayotgan maishiy chindilarni xavfsizlantish va ularni salbiy oqibatlarini kamaytirish,axoling xabordorligini oshirish.