(untitled) (Yangi O’zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o’rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur tezisda maktab rahbari va xodimlarida liderlik xususiyatlarini shakllantirishda menejerning kasbiy mahorati, metodik yo`nalishlar hamda ushbu jarayonni doimiy olib borishning kasbiy-professional jihatlari muhokama etiladi.