PSIXOLOG MUTAXASSISINING PSIXODIAGNOSTIK FAOLIYATIGA QO‘YILADIGAN ETIKAVIY TALABLAR. (Yangi O'zbekiston taraqqiyotida tadqiqotlarni o'rni va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbu  maqolada  psixodiagnost kasbiy faoliyatining  etikaviy talablari,  psixodiagnostika mutaxassisi ega bo‘lishi kerak bo‘lgan sifatlar, kasbiy me’yorlarining  o‘ziga  xosligi  hamda psixodiagnostika tamoyillari haqida  fikr yuritilgan.