UMUMTA’LIM MAKTAB O‘QUVCHILARIDA OG‘ZAKI NUTQ KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHNING DOLZARBLIGI - Shukurov Yorkin Alidjanovich; Koldasheva Dinora Maxkamboevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola boshlang‘ich va o’rta yoshdagi maktab o‘quvchilari bilan ishlaydigan gumanitar fan o‘qituvchilari uchun mo‘ljallangan. U o‘quvchilar nutqini rivojlantirish bo‘yicha ish tajribasini umumlashtiradi, bolalar nutqidagi asosiy xato va kamchiliklarni qayd etadi, nutqni muvaffaqiyatli rivojlantirish uchun shart- sharoitlarni nomlaydi, mashqlarning asosiy turlarini, samarali usul va usullarni, shuningdek, turli xil ish turlarini ko‘rib chiqadi