ТАЪЛИМ МУАССАСАСИ РИВОЖИ СТРАТЕГИЯСИНИ ШАКЛЛАНТИРИШ. - Сабирова Кимёхон Кудратовна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Аннотация. Мақолада ҳозирги кунда Ўзбекистонда мактабгача таълим ташкилотлари фаолиятини ислоҳ қилиш зарурияти, муассасаларда фаолият олиб борувчи раҳбар ва педагог ходимлар касбий тайёргарлигига қўйиладиган талаблар, соҳага оид келгуси режалар ҳақида фикр юритилган.