BUYUK IMPERIYANING SO’NGGI BUYUK HUKMDORI - Toshmatova Xolida Sayfiyevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqola Yaqin Sharq mamlakatlarining ilk sivilizatsiyasi bo’lgan Mesopatamiya davlatining yuksak taraqqiy etgan Bobil va uning so’nggi hukmdori Nabonid faoliyati , islohotlari diniy e’tiqodlari haqida ma’lumot beradi.