O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILARNING KIMYO FANIDAN EKSPERIMENTAL TAYYORGARLIGINI RIVOJLANTIRISHNING METODOLOGIK ASOSLARI - Berdiyev Majid Raxmonovich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada asosan kimyo fanini o‘qitish jarayonida yangi usullar va ta’lim muhiti asosida rivojlantirish metodlarning takomillashtirilgan mexanizmlari va kimyo fanini o’qitishda pedagog o’qituvchining maktabda kimyoviy eksperimentlar o’tkazishning ilmiy pedagogik asoslari keltirilgan.