ХУРМА – DIOSPYROS L. - Xasanova Gulbahor Raxmatullayevna; Убайдуллаев Абдулло; Temirov Muslimbek Aktamovich.; Uktamova Jasmina Rustamovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya: Uzbekistonda xurmoning turli turlari bo’lib ,uning xalq [o’jaligida , tibbiuotda axamiyati katta.Tarkibida vitaminlar,oqsillar, tanin va boshqa qimmatli mikroelementlar mavjud.