O’ZBEKISTONDAGI XUSUSIY OLIY TA’LIM MUASSASALARI - Abduxamidova Shohista (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annatatsiya; Ushbu maqolada ayni kunda abiturientlar uchun dolzart bo’lib kelayotgan mavzulardan biri, xususiy universitetlar letsenziyalari bekor qilinayotgani, bunga turtki bo’lgan omillar va o’sha OTM muassasalarining talabalari haqida gap boradi.