SANOAT TOKSIKOLOGIYASI - JUMANAZAROVA MUHLISA ILHOMBOYEVNA; QURBONOV ABDULAZIZ ABDURAXMONIVICH; KARIMOV JAMSHID RUSTAMOVICH (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
ANNOTATSIYASI: MEN USHBU MAQOLAMDA NEYROGEN TOKSIKOLOGIYA VA KIMYOVIY BIOLOGIK ZAXARLANISHLAR TO’G’RISIDA SO’Z YURUTILADI.