TALABA YOSHLARGA MILLIY MUMTOZ QO’SHIQLARIMIZNI O’RGATISH JARAYONLARINING O’ZIGA HOS JIHATLARI. - Yulyahshiyev Sherali Narzullayevich (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada talaba yoshlarga milliy mumtoz qo‘shiqlarni o‘rgatish jarayonlarining o‘ziga xos jihatlari haqida so‘z yuritiladi. Milliy musiqa madaniyatining yosh avlod ongiga singdirilishi jarayonida madaniy merosni asrab- avaylash, musiqiy bilimlarni uzviylikda yetkazish va ijrochilik mahoratini rivojlantirishning ahamiyati tahlil etiladi.