POLIMETILENANTRATSEN KARBON KISLOTA - Komilov Afzalbek Hasanboy o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada polimetilenantratsen karbonkislotalarining kimyoviy xossalari, sintezi va ularning organik kimyodagi ahamiyati tahlil qilinadi. Ushbu moddalar yuqori reaktivligi va ko‘p qirrali qo‘llanilish doirasi bilan ajralib turadi. Maqola asosiy kimyoviy reaktsiyalar va ularning amaliy ilovalariga bag‘ishlangan.